Jolanda Hofman

Copyright 2020 Yoga Studio Vlinder Alle rechten voorbehouden

Mijn naam is Jolanda Hofman en yoga is mijn grote passie. Eind jaren tachtig had ik mijn eerste yogalessen. Jaren heb ik een haat-liefde met yoga gehad. Ik vond het heerlijk ontspannend, maar vaak voelde het ook een beetje saai, alsof ik niet echt iets deed omdat ik er niet moe van werd. In 2005 heb ik een docente gevonden waarbij de yoga niet saai was en sindsdien ben ik helemaal 'om'.


In 2012 heb ik bij Center Open Field in Alphen aan den Rijn de Hatha docentenopleiding gedaan. Gevolgd door diverse bijscholingen. In 2013 ben ik begonnen met lesgeven. In 2015/2016 heb ik bij YogaGarden een opleiding tot Yin Yoga-docent gevolgd. Regelmatig volg ik bijscholingen omdat ik het erg leuk vind om te blijven leren over yoga.


Yoga heeft mij door moeilijke perioden geholpen. Yoga is zoveel meer dan alleen een serie houdingen. Yoga heeft mij meer met mijn lichaam en gevoel in contact gebracht. Ik heb geleerd aandacht aan mijzelf te schenken, omdat ik dat waard ben. Met mijn lessen wil ik je graag helpen op jouw persoonlijke (yoga)pad. Welkom in mijn les!


Meer over mij


M: 06 -23 12 78 13

E: jolanda@yogastudiovlinder.nl